Bobby Womack - In Concert (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Take a musical journey with legendary guitarist / singer / songwriter Bobby Womack live in concert. It's classic Womack, gritty, soulful and raw, singing the R&B songs that have made him famous.


  1. Nobody Wants You When You're Down And Out
  2. Daylight
  3. I Wish He Didn't Trust Me So Much
  4. That's The Way I Feel About 'Cha
  5. Love Has Finally Come At Last
  6. Woman's Gotta Have It
  7. You're Welcome To Stop On By
  8. A Change Is Gonna Come
  9. Looking For A Love To Call My Own
  10. If You Think You're Lonely Now
  11. No Matter How High I Get
  12. Facts Of Life
  13. He'll Be There When The Sun Goes Down
  14. Across 110th Street
  15. I'm Though Trying To Prove My Love To You
  16. I Can Understand It
  17. Amen / This Little Light Of Mine
  18. "Meet the Artist" Interview with Bobby Womack - (special feature)
  19. Biography - (special feature)


Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Bobby Womack Artist Bobby Womack
Bestillingsnummer 0743218280894