Borgen - Sesong 3 (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I tredje sesong av danske Borgen møter vi en ganske annen Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) enn henne vi forlot på Folketingets talestol. Det er to og et halvt år siden sist vi møtte henne. Hun er ikke lenger statsminister. Nyborg har forlatt politikken og er nå en høyt betalt foredragsholder - samtidig som hun innehar flere tunge styreverv.

Nyborgs gamle parti, De Moderate, har i hennes fravær lagt kursen om. Den nåværende partilederen er Birgittes gamle kronprins, Jacob Kruse (Jens Jacob Tychsen), han som i sin tid forrådte henne og deretter ble "forfremmet" til en stilling som EU-kommissær. Kruse har nå bidratt til å trekke De Moderate i en mer borgerlig retning, slik at partiet selv innen utlendingstemaet har nærmet seg den sittende regjeringen - ledet av Lars Hesselboe.

Det blir stadig vanskeligere for Birgitte Nyborg å observere hvilke politiske avtaler De Moderate inngår, og den forhenværende statsministerens vender tilbake til politikken. Der Borgen tidligere var hennes arbeidsplass som partiformann og statsminister, blir Borgen nå målet for hennes bestrebelser. Denne sesongen handler om demokratiets aller innerste byggestein - det å formulere et standpunkt og finne tilhengere for det. Denne gang stilles spørsmålet: Kan du oppnå makt og likevel bevare deg selv?

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Birgitte Hjort Sørensen, Johan Philip Asbæk, Mikael Birkkjær, Sidse Babett Knudsen Bestillingsnummer DVD-4162
Serie Borgen

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende