Braindead (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Eventyret begynner i jungelen. En ekspedisjon lykkes i å fange en sjelden rotteape, noe som fører til ekstremt mye umotivert vold. Tilbake i byen settes apen bak gitter i dyrehaven, men greier å bite en skrøpelig, gammel dame i armen – og det er nå det morsomme begynner. I sykesengen gjennomgår hun en rask forvandling, rett foran sønnen Lionels skrekkslagne øyne. Hun blir en menneskeetende zombie, og alle hun biter fører smitten videre. En hund forvandles raskt til Hot Dog. Og så gir hun seg på en prest og en sykepleier – som siden avler en zombiebaby. Snart er huset fullt av råtne typer. Sikkert 40-50 stykker, og alle vil de ha Lionel til middag. Griseflaks at han har med seg gressklipperen!

Allerede før Ringenes Herre hadde Peter Jackson skrevet seg inn i filmhistorien med denne filmen, som forårsaket enorm sensurdebatt på TV og på lederplass i dagspressen. En sensor uttalte seg slik: "Jeg har nok aldri sett maken till ekstremvold!". Men filmen, som ble beskrevet som om Monty Python skulle laget en skrekkfilm, ble sluppet uklippet og klarte til slutt å endre sensurens hysteriske klippemani – for alltid!

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Peter Jackson Skuespillere Brenda Kendall, Diana Penalver, Elizabeth Moody, Ian Watkin, Timothy Balme
Bestillingsnummer DVD-242

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i