Breaking Bad - Den Komplette Serien (DVD)

598,90 59890 Veil. pris 649,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne samleboksen inneholder samtlige episoder fra de fem sesongene av fantastiske Breaking Bad, seriefenomenet fra serieskaper Vince Gilligan.

Den anonyme kjemilæreren Walter White, som i yngre dager var en suksessfull kjemiker, underviser nå apatiske ungdommer og jobber deltid på en bilvask for å forsørge familien. Så blir han diagnostisert med dødelig lungekreft. Sykdommen får Walter til å innse at han må sikre familiens økonomiske framtid, og han slår seg motvillig sammen med en tidligere elev, dophuet Jesse Pinkman, for å produsere metamfetamin. Det som følger er en av de mørkeste, men også mest medrivende, nedadgående spiralene i TV-historien.

Den ekstremt kritikerroste serien ble opprinnelig sendt på amerikanske AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston mottok tre strake Emmy-priser for rollen som White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie. I 2013 ble femte sesong belønnet med en Emmy for beste dramaserie.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama, Krim
Antall disker 21 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Bestillingsnummer 52GSD6235261
Bonusmateriale
  • Over 50 timer bonusmateriale

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i