Burnt By The Sun (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Revolusjonshelten oberst Kotov tilbringer en varm og herlig sommerdag sammen med sin kone Marussia og datter Nadia i familiens villa i landlig idyll. På overflaten er alt fred og harmoni. Men så dukker plutselig Marussias gamlekjæreste opp etter ti års fravær.Bak den sjarmerende Mitias vakre og spøkefulle ytre skjuler det seg en mørk gåtefullhet, og det skal vise seg at Marussia ikke er den eneste han har hatt et skjult forhold til. Ettersom intrigen tetner til, sprer det seg sakte en følelse av usikkerhet og kommende katastrofe – en tragisk skjebne som ikke ut-foldes før den bitre slutten.

Nikita Mikhalkov har skrevet manus og regisserer seg selv i hovedrollen i dette smertefullt vakre drama. Filmen ble belønnet med en Oscar for Beste Utenlandske Film, og vant Juryens Store Pris i Cannes (der filmen også var nominert til Gullpalmen). Denne kritikerroste filmen ble også en enorm publikumssuksess på kino.
Produktfakta
Produksjonsår 1994 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Surround (Russisk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Nikita Mikhalkov Skuespillere Ingeborga Dapkunaite, Nikita Mikhalkov, Oleg Menchikov, Vladimir Ilyin, Vyacheslav Tikhonov
Bestillingsnummer 2NDVD3134 Serie Oscar-vinnere