Bride Of The Monster / Night Of The Ghouls (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bride Of The Monster
Den eksentriske Dr. Varnoff tar tolv mann til fange for å lage et sinnsykt eksperiment; ved hjelp av atomkraft vil han skape overmenneskelige menn med superkrefter. I beste Supermann-stil er det flettet inn en nysgjerrig reporter i handlingen. Reporteren Lawton kommer på sporet av historien, og ender opp med å spille en vesentlig rolle i dette bisarre hendelsesforløpet.

For å spare penger klippet Wood gjerne inn scener som ikke hadde noen tilknytning til handlingen i filmen. Skulle Woods for eksempel bruke en kampscene, sparte han gjerne sine egne skuespillere, og benyttet istedenfor gamle opptak fra andre produksjoner.

Night Of The Ghouls
Er man fan av Ed Woods filmstil, vil det helt sikker falle i god jord at Night of the Ghouls er filmet med et budsjett så lavt at opptakene ligner en dogmefilm, hvor det verken var råd til elektrisitet eller et profesjonelt kamera. Et mystisk medium lurer godtroende etterlatte for store summer penger, hvor en kvinne påstår at hun har kontakt med den åndelige verden. Plutselig er det mer i natteluften en kun mediets løgnaktige historier!

Produktfakta

Produksjonsår 1955 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Edward D. Wood Jr. Skuespillere Bela Lugosi, Tor Johnson
Bestillingsnummer AWE5008N

Anmeldelser