Inngår i

Bridesmaids (DK-import) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Universal Pictures og produsent Judd Apatow (Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin) inviterer deg til å oppleve Bridesmaids.

Kristen Wiig spiller hovedrollen som Annie - en forlover hvis hele liv faller i grus idet hun leder sin bestevenninne Lillian (Maya Rudolph) og en gjeng fargerike brudepiker (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Convey og Ellie Kemper) gjennom en rekke elleville bryllupsforberedelser.

Annies eget liv er et salig kaos, så når hun oppdager at hennes aller beste venninne skal gifte seg, er hun fast bestemt på å bli utnevnt til forlover. Til tross for at Annie er blakk og har kjærlighetssorg, prøver hun å bløffe seg gjennom de kostbare og bisarre ritualene. Hun har bare én sjanse til å oppnå et perfekt resultat, og tar alle midler i bruk for å vise Lillian og brudepikene hennes nøyaktig hvor langt man er villig til å strekke seg for noen man er glad i.

Kritikerroste Bridesmaids er noe så forfriskende som en lynfrekk buddy-komedie om og med kvinner. Regissør Paul Feig (The Office, Arrested Development) skapte i sin tid den fantastiske TV-serien Freaks & Geeks sammen med produsent Judd Apatow, og her fortsetter de samarbeidet med særdeles vellykket resultat - Bridesmaids er en komedie med helstøpte rollefigurer, hylende morsomme situasjoner og skuespill i toppklasse.
Bonusmateriale
  • Deleted Scenes
  • Extended and Alternate Scenes
  • Gag Reel
  • Line-O-Rama
  • Cholodecki's Commercial
  • Audio Commentary
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Paul Feig Skuespillere Chris O'Dowd, Ellie Kemper, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Melissa McCarthy, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey
Bestillingsnummer 1026990 Serie Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i