Broadchurch - Sesong 1 (UK-import) (DVD)

116,10 11610 Veil. pris 129,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Rystende, prisvinnende Broadchurch er en britisk krimserie med David Tennant (Doctor Who) og Olivia Colman (Peep Show, Tyrannosaur) i hovedrollene.

Det er en varm julimorgen, og i den lille kystbyen Broadchurch gjør innbyggerne seg klare for turistsesongen. Så forsvinner elleveåringen Danny Latimer. Moren hans, Beth, leter frenetisk etter sønnen. Samtidig finner den lokale politibetjenten Ellie Miller ut at forfremmelsen hun trodde var hennes, i stedet har gått til Alec Hardy - nylig ankommet fra storbyen og med frynsete rykte etter at en profilert drapssak gikk i vasken.

Når liket av Danny oppdages ved foten av de billedskjønne klippene som tårner over stranda, blir ulikhetene mellom dem enda tydeligere. Både Miller og Hardy er fast bestemte på å løse saken. Ellie trår kanskje for varsomt rundt lokalbefolkningen, Alec er like effektiv som han er brysk. Når nyheten om drapet sprer seg gjennom byen, settes det i gang en kjedereaksjon som vil plassere Broadchurch i nasjonens søkelys. Byen, dens innbyggere og deres hemmeligheter er i ferd med å rives i filler.

NB: Kun engelske undertekster

Bonusmateriale

  • Behind the Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Utgitt 2013
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie Antall disker 3
Spilletid 8 timer Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere David Tennant, Olivia Colman Bestillingsnummer AV3091