Brødre (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Michael har kontroll på livet sitt. Han har en bra stilling i militæret, en vakker kone og to små døtre. Lillebroren hans, Jannik, lever derimot et liv på kant med loven. Da Michael blir sendt på FN-oppdrag i Afghanistan, endres balansen mellom de to brødrene for alltid. Michaels helikopter forulykker, og Michael antas å være omkommet. Sarah søker trøst hos Jannik, og snart er det tydelig at følelsene har blitt til mer enn gjensidig sympati. Når Michael plutselig kommer hjem etter et traumatisk fangenskap i de afghanske fjellene, er alt forandret…

Etter den anmelderroste og prisbelønte Elsker deg for Evig er Susanne Bier nå aktuell med sin neste film, Brødre. Et sterkt og engasjerende drama om en manns kamp for å gjenvinne livet og kjærligheten etter en voldsom tragedie. Ulrich Thomsen har hovedrollen som FN-soldaten Michael. Nikolaj Lie Kaas spiller den ansvarsløse broren, Jannik, og den danske Hollywood-stjernen, Connie Nielsen får sin debut i dansk film i rollen som Michaels kone, Sarah.

Bonusmateriale

  • Portrett av Susanne
  • Kommentarspor med Susanne Bier
  • 6 featuretter
  • Slettede Scener
  • Poster Artwork
  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Susanne Bier Skuespillere Connie Nielsen, Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen
Bestillingsnummer 1470431

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende