Inngår i

Brødrene Dal - Samlede Verker (DVD)

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Samleboks med alle de klassiske TV-seriene om Brødrene Dal, av og med humortrioen Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Boksen inneholder seriene Professor Drøvels Hemmelighet, Spektralsteinene, Legenden Om Atlant-Is og Mysteriet Om Karl XIIs Gamasjer.

NB: Diskene til Spektralsteinene og Legenden om Atlant-is er dessverre byttet om under produksjonen av denne samleboksen. Dersom du skal se Spekstralsteinene må du altså sette inn Legenden om Atlant-is og omvendt.


Brødrene Dal Og Professor Drøvels Hemmelighet (1978)
Bli med Brødrene Gaus, Roms og Brumund Dal når de legger ut på sin eventyrlige reise nedover elven Overfloden i kanoen Elvegris - på leting etter professor Drøvel som forsvant under en ekspedisjon mer enn 20 år tidligere. Underveis møter brødrene blant annet indianerslekten "Bjerkestammen" og sjørøverne Sortebill, Rødebill og Lasttebill, de blir med Dracula på tannlegebesøk, sjekker dybdemåler under vann, blir stukket av dødsmyggen og mye, mye mer...

Brødrene Dal Og Spektralsteinene (1981)
Under en arkeologisk utgravning i Midtskill kommune i Nord-Agder finner en av de tre brødrene Dal en stein med en antatt stor konsentrasjon av stoffet Curium 82, egnet for helbredelse av influensa. Etter nærmere undersøkelser i et laboratorium, viser det seg at steinen er verdiløs. På vei hjem fra laboratoriet blir Roms overrasket av romskip og får instruksjoner om å bygge en tidsmaskin. Brødrene setter sammen maskinen og starter den ved hjelp av steinen. Dermed går ferden til vikingtiden, til faraoenes rike og det ville vesten. På veien møter de også Robin Hood, Robinson Crusoe, ånden i lampen og mange fler.

Brødrene Dal Og Legenden Om Atlant-Is (1993)
Brødrene Dal har fått i oppdrag av Samerådet å finne de magiske krukkene Urk og Irka. Eventyret bringer dem fra Kautokeino til Hong Kong, Mallorca, "De dødes tjern" og tilbake igjen. Underveis blir de forfulgt av ulver, treffer spøkelser, skjeletter, Miss Moss fra 1940, Kjell Magne Bondevik, en skummel samisk sjarlatan og sist men ikke minst erkeskurken dr. Ernst Muffens og hans sleipe tyvebande. Brødrene blir fanget i gruvesjakter, faller i bresprekker, råkjører på snøscooter og finner en ekte ungdomskilde.

Brødrene Dal Og Mysteriet Om Karl XIIs Gamasjer (2005)
En mørk og stormfull natt blir Brødrene Dal innkalt til Kongen. Han trenger hjelp. Det står om landets fremtid. I den gamle Unionsprotokollen med Sverige fra 1905, hadde nemlig svenskene fått med en tilsynelatende ubetydelig klausul om at Norge innen 100 år måtte levere tilbake Kong Karl XIIs gamasjer som ble etterlatt ved Fredriksten festning etter kongens død der i 1718. Hvis ikke var Unionsoppløsningen ugyldig! Nå - rett før 100-årsjubileet for unionsoppløsningen - viser det seg at gamasjene aldri ble returnert. Og hva verre er: De er sporløst forsvunnet!

Produktfakta
Produksjonsår 1979 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Familie, Komedie Antall disker 4
Spilletid 15 timer 35 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Diverse
Skuespillere Knut Lystad, Lars Mjøen, Trond Kirkvaag Bestillingsnummer AWE8005NDVD
Serie NRK

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også