Inngår i

Broken Embraces (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Da Mateo Blanco mistet synet og sitt livs kjærlighet i en bilulykke, reduserte han seg selv til et pseudonym. Han ble Harry Caine. Hvis han ikke lenger kunne regissere film, ville han heller dyrke ideen om at Mateo døde sammen med elskede Lena på forblåste Lanzarote. I dag livnærer Harry seg som manusforfatter ved hjelp av sin trofaste sekretær Judit García og hennes sønn Diego. Harry er blitt en aktiv og attraktiv mann som lever livet til fulle med sine gjenværende sanser, tuftet på ironi og selvpåført hukommelsestap.

En kveld blir Diego akutt syk, og Harry tar hånd om gutten mens Judit er bortreist. Når Diego kommer til krefter igjen vil han at Harry skal rive vekk sløret til fortiden, der Mateo Blanco levde i lidenskap med sin fotogene førstedame Lena, hun som samtidig hadde et miserabelt samliv med finansmannen Ernesto Martel. Historien som Harry overraskende nok begynner å fortelle, er et drama med mange lag, med farlig sjalusi, maktmisbruk, svik og dyp skyldfølelse. Og når Judit kommer hjem og forklarer sin mangeårige bitterhet, blir en godt bevart hemmelighet avslørt.

Fra den spanske mesterregissøren Pedro Almodovar kommer Brutte Omfavnelser, en noir-inspirert - men fargerik og sensuell, som Almodovar alltid er - historie om farlig kjærlighet. Med seg har han et knippe skuespillere vi kjenner igjen fra hans tidligere filmer. Øverst på rollelista står Penelope Cruz, som fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Almodovars Oscar-vinnende Alt Om Min Mor (1999), og som siden har vært å se i storfilmer som Alle De Vakre Hestene (2000), Volver (2006) og Woody Allens Vicky Cristina Barcelona (2008).
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 2 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Pedro Almodovar Skuespillere Blanca Portillo, Jose Luis Gomez, Lluis Homar, Penélope Cruz, Ruben Ochandiano, Tamar Novas
Bestillingsnummer SMDVDS000115 Serie Skeiv film