Bryllupsfesten (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bryllupsfesten viser Wam & Vennerød fra deres mest løsslupne side, og de sparer ikke på effektene. Dette er en eneste stor ellevill fest fra begynnelse til slutt. En av norsk filmhistories virkelige store kinosuksesser! Sjelden har publikum kastet seg i stolene i latteranfall, så tårene renner, som da denne filmen gikk på kino.

Finansdirektør ”Totto” Holm er på randen av konkurs, og han finner på de utroligst sprell for å overleve. I dekke av datterens bryllup planlegger han å redde familieformuen gjennom en utspekulert forsikringssvindel. Bestilte innbruddstyver skal stjele familiens Munch-grafikk, og Totto produserer kopier for å sikre seg dobbelt utbytte. Etter hvert vet ingen hva som er hvor og hvem som vet hva!

Sjelden har vi sett norsk skuespillerelite slå seg så fullstendig løs som i Brullupsfesten. Filmen er krydret med absurde situasjoner og de galeste replikker. Biler kolliderer blant festkledde bryllupsgjester som spyles med hageslange av cateringpersonalet, mens gresset støvsuges for glass-skår, og nattmaten får katastrofale følger. Galehuset er et faktum.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med Petter Vennerød, Harald Heide-Steen Jr., Knut Husebø, Jorunn Kjeldsby og Julie Wiggen
  • På location 17 år etter
  • Intervju med Julie Wiggen
  • Bakomfilm
  • Arkivopptak fra NRK
  • Aftenpostens Per Haddal om filmen

Produktfakta

Produksjonsår 1989 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Wam & Vennerød Skuespillere Berit Elisabeth Borsheim, Frøydis Armand, Jon Eikemo, Mari Bjørgan, Ole Bøhn
Bestillingsnummer 1515431

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende