Buffy - Vampyrenes Skrekk - Sesong 1 (DVD)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) er en populær, ny elev på high school. Som de fleste tenåringer vil hun være helt vanlig: gå ut med gutter, være sammen med venner og henge på kjøpe-senteret. Men Buffy er ikke som andre jenter. Hun er Den utvalgte, en vampyr-slakter som har kraft til å jakte på og tilintetgjøre.

Første dag på den nye skolen treffer Buffy Xander (Nicolas Brendon), en gløgg, morsom ung mann som prøver å guide henne gjennom skolens bysantinske kultur. Hun møter også Cordelia (Charisma Carpenter), den vakre, ondskapsfulle og flyktige diktatoren i skolens mest eksklusive klikk, og Willow (Alyson Hannigan), en sjenert jente som, i likhet med Xander, er et sosialt utskudd. Mellom bibliotek-hyllene har Buffy et ubehagelig møte med Giles (Anthony Stewart Head), en middelaldrende bibliotekar som synes å ha litt for god kjennskap til hennes vampyrslakterevner. Buffy lærer snart at hun ikke kan unnslippe sin skjebne - og den nye skolen vrimler av blod-sugere. Med hjelp av sine nye venner og under beskyttelse av sin nye mentor Giles, gjenopptar Buffy kampen mot vampyrene.

Bonusmateriale

  • Interviews
  • Photo Gallery
  • Cast Biographies
  • Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 9 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alyson Hannigan, Charisma Carpenter, David Boreanaz, Nicholas Brendon, Sarah Michelle Gellar
Bestillingsnummer FP90115288 Serie Buffy - Vampyrenes Skrekk

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende