Bye & Rønning Show (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Plutselig... fikk vi en telefon fra NRK: «lag en serie med det absolutt morsomste dere har! Serien skal på lufta om tre måneder!»

Du står nå med resultatet i hånden: seks episoder av humortalkshowet Bye & Rønning Show< - fullstappet med parodier og musikk! Vi får besøk av Store Studios Per Sundnes og syklisten Thor Hushovd. Bjørn Floberg viser sin allsidighet som skuespiller og Robert Stoltenberg klarer ikke å være seg selv. I parodien på Migrapolis møter vi reporter Tran, som ser rasisme i et glass med vann, i Flygel, flygel presenterer Ingrid Bjørnov alt for lange musikalske potpurrier og i Den gode samtale dybdeintervjuer Katrine Moholt kjente personligheter. Vi får nye musikkvideoer fra Ravi, technobabe’n Tina, Scooter synger Party Animal og Gaute Ormåsen framfører sin nye hit Jorda er visst itte flat allikevel – alle i Anders’ skikkelse, med Jon Niklas som programleder, musikalsk bundet sammen av kitschrock-bandet All That And A Bag of Chips. God fornøyelse!

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Kim Strømstad / Kasper Mærli Skuespillere Anders Bye, Jon Niklas Rønning
Bestillingsnummer BNA3025056

Anmeldelser