Cabin Fever (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fem venner feirer eksamen i en avsidesliggende tømmerhytte dypt inne i skogen. Festen er på sitt høyeste da en omtåket person dekket av blodige sår, plutselig dukker opp. De får jaget den makabre fremmede vekk, men det er for sent. Et dødelig og kjøttetende virus har forplantet seg i flokken, og da de første symptomene melder seg, spres panikken som ringer i vannet. Medlidenheten blir lynraskt vendt til avsky, frykt og vemmelse, men selv om første offer isoleres i et skur, truer det psykologiske sammenbrudd, og resten av den panikkslagne flokken må nå gjøre det de kan for å overleve både viruset og hverandre... Det kunne vært et realityshow i ytterste konsekvens: Hva skjer hvis fem mennesker, innelåst i en isolert tømmerhytte, utsettes for et livsfarlig virus? Det er menneskets mest avskyelige sider som vises frem, når fem venner mister herredømmet og besinnelsen av frykt for den livsfarlige smitten og den pinefulle døden. Et makabert mareritt og en psykisk terror så voldsom, at din beste venn kan bli din verste fiende.

Bonusmateriale

  • Beneath the Skin - The making of <i>Cabin Fever</i>
  • Fear Today - Horror Tomorrow - Featurette
  • Trailers

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 2.35:1
Regissør Eli Roth Skuespillere Arie Verveen, Cerina Vincent, Giuseppe Andrews, James De Bello, Joey Kern, Jordan Ladd, Rider Strong
Bestillingsnummer 1339731 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende