Call The Midwife - Sesong 1 - 4 (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

De fire sesongen, med alle julespesialene:

Sesong 1
Jenny Lee får sin først jobb på Nonnatus hus og hun begynner å ta vare på sine pasienter. Etter hvert blir hun vant til sine nye omgivelser, og blir venner med de andre jordmødre Cynthia, Trixie og Chummy.

Sesong 2
Selv om hun nå har kommet til rette i jobben, blir Jenny fortsatt sjokkert over de tøffe forholdene som møter mange pasienter. Trixie og søster Evangelina går ombord et svensk lasteskip for å behandle kapteinens datter og Doktor Turner introduserer den nyeste smertelindring - gass og luft.

Sesong 3
Jenny står ansikt til ansikt med noen tøffe personlige og faglige utfordringer. Endringer er det også for Chummy som prøver å bli vant til morsrollen og for søster Bernadette, nå kjent som Shelagh, mens hun forbereder seg på å gifte seg med Doktor Turner.

Sesong 4
Samfunnet forbereder seg på å gå inn i et nytt tiår - 1960 - og tar imot de nye sykepleierene Barbara Gilbert og Phyllis Crane. Sykepleier Cynthia legger ut på en livsforvandlende åndelig reise, Trixie mottar et frieri og Chummy tar på seg en ny utfordring.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 13 Spilletid 31 timer 40 minutter
Aldersgrense 12 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Jenny Agutter, Judy Parfitt, Miranda Hart, Pam Ferris
Bestillingsnummer BBCDVD4013 Serie BBC, Call The Midwife - Nytt Liv I East End, Periodedrama

Andre produkter i samme serie