Inngår i

Cannibal! - The Musical (DVD)

69,50 6950 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Forut den unike tegnefilmen South Park som tok over en hel TV-verden, vekket tegneseriens skaper, Trey Parker, stor oppsikt med denne avskyelige filmen hvor en dødsdømt synger seg gjennom sin morderiske historie med en musical.

Plottet i Cannibal! The Musical er basert på virkelige hendelser, og er historien om Alfred Packers – den eneste som noensinne har blitt dømt for kannibalisme i USA. Som den eneste overlevende i en gruppe på seks mennesker, sitter han på dødscellen og venter på å bli henrettet, mens han innvier en journalist sine forferdelige gjerninger.

Packers og hans følge av gullgravere begir seg av sted gjennom Colorados natur i deres søken etter rikdom. Turen byr på en rekke forskjellige opplevelser, som et møte med en flokk forvirrede japanske indianere, en hard vinter i Rocky Mountains, som får gullgraverne til å bryte ut i sang og dans underveis. Idyllen forsvinner da gruppen roter seg bort i ødemarken og medlemmene innser at deres neste måltid kommer til bestå av en fra gruppen…
Bonusmateriale
  • Behind The Scenes
  • Appetizers
  • More scenes
Produktfakta
Produksjonsår 1969 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Regissør Trey Parker
Skuespillere Diverse Bestillingsnummer AWE5005NDVD