Cannibal! - The Musical (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Forut den unike tegnefilmen South Park som tok over en hel TV-verden, vekket tegneseriens skaper, Trey Parker, stor oppsikt med denne avskyelige filmen hvor en dødsdømt synger seg gjennom sin morderiske historie med en musical.

Plottet i Cannibal! The Musical er basert på virkelige hendelser, og er historien om Alfred Packers – den eneste som noensinne har blitt dømt for kannibalisme i USA. Som den eneste overlevende i en gruppe på seks mennesker, sitter han på dødscellen og venter på å bli henrettet, mens han innvier en journalist sine forferdelige gjerninger.

Packers og hans følge av gullgravere begir seg av sted gjennom Colorados natur i deres søken etter rikdom. Turen byr på en rekke forskjellige opplevelser, som et møte med en flokk forvirrede japanske indianere, en hard vinter i Rocky Mountains, som får gullgraverne til å bryte ut i sang og dans underveis. Idyllen forsvinner da gruppen roter seg bort i ødemarken og medlemmene innser at deres neste måltid kommer til bestå av en fra gruppen…

Bonusmateriale

  • Behind The Scenes
  • Appetizers
  • More scenes

Produktfakta

Produksjonsår 1969 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Regissør Trey Parker
Skuespillere Diverse Bestillingsnummer AWE5005NDVD
Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i