Inngår i kampanje
  • UK og US -import

Capricorn One (UK-import) (DVD)

116,10 11610 Veil. pris 129,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Nedtellingen har begynt. NASA skal akkurat til å sende i vei et bemannet romskip til Mars. Hvis ikke ferden lykkes, vil regjeringens milliardbidrag inndras. Dessverre viser det seg at raketten har en alvorlig feil. Bare sekunder før starten plukkes derfor astronautene ut av kapselen. Raskt føres de til en hemmelig hangar der de tvinges til å gjennomføre en falsk Marslanding foran TV-kameraene. Når deres rakett så brenner opp under tilbakekomsten til jorden, innser de sitt dilemma. NASAs bløff vil bli avslørt om astronautene “kommer tilbake fra de døde”. Deres eneste sjanse er den uredde reporteren Robert Caulfield. Men kan han unvike NASAs utsendte mordere lenge nok til at han rekker å avsløre den sjokkerende sannheten..?

Som astronautene ser vi James Brolin (Gas, Food, Lodging), Oscarnominerte Sam Waterston (The Killing Fields) og den mordanklagede tidligere idrettsstjernen O.J. Simpson. Andre store navn er Elliott Gould, mest kjent for filmversjonen av M*A*S*H, samt Telly ”Kojak” Savalas. Regissøren Peter Hyams er mannen bak suksesser som 2010og End of Days. Flyjakten han iscensatte i filmen er en definitiv klassiker og regnes som en av de mest kompliserte og farlige som noen sinne er gjort.
Produktfakta
Produksjonsår 1979 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Hyams Skuespillere Brenda Vaccaro, Elliott Gould, Hal Holbrook, James Brolin, Karen Black, O.J. Simpson, Sam Waterston, Telly Savalas
Bestillingsnummer 7952294 Serie Network