Castaway On The Moon (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Kim er lei av jobben, internett, mobiltelefoner og - ikke minst - av storbyen. Han har gjeld over hodet, og dama har reist. Dermed velger Kim å gjøre slutt på alt ved å hoppe i Han-elven, men ender opp strandet på en øy midt i elveløpet, bare en liten svømmetur unna sivilisasjonen. Dessverre kan ikke Kim svømme, og han har, i likhet med de fleste andre storbymennesker, svært slette overlevelsesevner.

Det som begynner som en humoristisk skildring av fremmedgjøringen i de overfylte asiatiske storbyene, utvikler seg raskt til en moderne variant av fortellingen om Robinson Crusoe. Kim finner seg etter hvert til rette på den lille øya, hvor alt søppelet og avfallet som flyter inn på stranden blir brukt som mat, klær og husly. Men Kim er ikke så alene som han tror. Fra en leilighet, gjennom et teleskop, observerer ei merkelig jente utkledt som astronaut alt Kim foretar seg på øya.

Sørkoreanske Castaway On The Moon er en klassisk kjærlighetskomedie om to ensomme sjeler som finner hverandre i en verden ingen av dem trives i. Filmen vant publikumsprisen under den norske filmfestivalen Film fra sør.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 56 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Koreansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Hae-Jun Lee Skuespillere Jae-Yeong Jeong, Ryeo-Won Jeong
Bestillingsnummer N7352 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende