Catholic Boys (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Michael Dunn har mange venner å velge mellom. Som nykommer til St.Basil’s, en streng katolsk gutteskole i Brooklyn, blir han kjent med Rooney (tøff og dum), Williams (sexfiksert), Corbet (som gjør som de andre) og Caesar (feit og bebrillet geni). Denne rebelske gruppen fanges i kryssilden mellom de undertrykkende og liberale kreftene ved skolen, representert av broder Constance, som liker å plukke opp gutter (etter ørene), og broder Timothy, den verdensvante unge presten med en forkjærlighet for sigaretter og alkohol. Donald Sutherland spiller den strenge men sympatiske rektoren, broder Thadeus, i denne varme og fengende komedien om en gruppe unge gutter som vokser opp, gjør opprør og finner ut hvem de er.

Produktfakta

Produksjonsår 1985 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Michael Dinner Skuespillere Andrew McCarthy, Donald Sutherland, John Heard, Kate Reid, Kevin Dillon, Malcolm Danare, Mary Stuart Masterson, Wallace Shawn
Bestillingsnummer NDVDSF2093 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende