Cocoon - The Return (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I kassasuksessen Cocoon beviste en gruppe pensjonister at man aldri er for gammel til et lite eventyr. Så de dro til planeten Antarea, en lykkelig planet der mennesker lever evig, uten sykdom og smerter. I del to blir hjemlengselen uutholdelig, så de reisende finner flere eventyr, denne gangen på sin egen dørstokk, et sted de kaller hjemme.

Alle de opprinnelige skuespillerne er med i denne magiske oppfølgeren, også Don Ameche, som vant Oscar-pris for beste mannlige birolle i Cocoon, Wilford Brimley, Steve Guttenberg, Maureen Stapleton, Hume Cronyn, Jessica Tandy, Gwen Verdon og Jack Gilford.

Det har gått fem år, og et spesielt redningsoppdrag fører de eventyrlystne gamlingene tilbake til jorden, der de blir gjenforent med familie og venner. Etter å ha bodd i det fredelige, problemfrie Antarea, er det vanskelig å møte menneskenes vonde virkelighet, med alderdom, sykdom og tap. Med ved hjelp av humor, klokskap og kjærlighet klarer de å avfinne seg med å være dødelige igjen, og de begynner å innse at selv om de er skrøpelige, er kanskje ikke livet på jorden så ille likevel.

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Italiensk, Norsk, Portugisisk, Spansk, Svensk, Tyrkisk, Tysk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Daniel Petrie Skuespillere Courteney Cox, Don Ameche, Wilford Brimley
Bestillingsnummer FPHE-801629