Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Colette (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) har giftet seg med den karismatiske, men selvsentrerte forfatteren Willy som er fjorten år eldre enn henne. Gjennom ham blir Colette introdusert for en fantastisk kunstnerisk og kreativ omgangskrets, noe som utløser en egen skapertrang i henne. Hun begynner å skrive, men hennes dominerende ektemann krever at hun utgir bøkene i hans navn.

Den fenomenale suksessen til Claudine-serien hennes gjør Willy til en kjent forfatter, og Colette og Willy blir det første moderne kjendisparet. Selv med den nye kjendisstatusen, begynner mangelen på anerkjennelse å tære på Colette. Ekteskapet skranter, drevet av Willys utroskap og Colettes voksende interesse for kvinner. Men hun klarer ikke frigjøre seg fra ham, verken følelsesmessig eller kunstnerisk. Da den krevende Willy setter stadig mer desperate tiltak i verk for å betale ned gjeld og sabotere sin kone, finner Colette sin egen vei.

Colette er den sanne historien om en kvinne som blir nektet en stemme av sin kontrollerende ektemann, men er sterk nok til å ta den tilbake. Mer enn hundre år etter at hennes første roman kom ut er Colette fortsatt en av de mest solgte franske forfatterne.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Undertekster Norsk Regissør Wash Westmoreland
Skuespillere Aiysha Hart, Denise Gough, Dominic West, Eleanor Tomlinson, Keira Knightley Bestillingsnummer 1250-91D0
Serie Skeiv film

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i