Critters 1-4 Collection (UK-import) (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Critters byr på skrekk, science fiction og humor i én og samme pakke - her i en samleboks som inneholder alle de fire filmene.

Critters
En dødelig gruppe kjøttetende aliens dukker plutselig opp på en bondegård i Kansas. Den skrekkslagne Brown-familien befinner seg dermed fanget i et mareritt, og må kjempe for livet mot de blodtørstige monstrene. De ser ut til å tape kampen - helt til to intergalaktiske dusørjegere entrer banen, fast bestemt på å blåse de grusomme skapningene av planeten.

Critters 2: The Main Course
To år har gått siden de ondskapsfulle skapningene fikk familien Brown til å rømme hjembyen Grovers Bend. Og de små monstrene har brukt tiden godt - nye egg klekkes i rasende fart overalt, og de små hårballene er minst like sultne som før. Et jorde fullt av kveg blir en enorm buffet, og lokale innbyggere forsvinner i stadig større munnfuller …

Critters 3
De består ikke av stort annet enn tenner og hår, men de illsinte skapningene klarer like fullt å ta over en hel bygning i Los Angeles - og dermed er kampen flyttet til storbyen. Critters 3 er spillefilmdebuten til Leonardo DiCaprio.

Critters 4: Critters In Space
De er tilbake - denne gang i mutert form, spesielt designet for å ta over hele universet, og med en appetitt som er større enn galaksen. Critters 4 er et superenergisk sci-fi-eventyr i verdensrommet.

NB: Ingen undertekster

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 4 Spilletid 5 timer 35 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Stephen Herek Skuespillere Billy Zane, Dee Wallace-Stone, M. Emmet Walsh, Scott Grimes
Bestillingsnummer 1000111580

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i