Crocodile Shoes - Sesong 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jimmy Nail skrev både manus og musikk samt spilte hovedrollen i denne verdenssuksessen. Tittellåten Crocodile Shoes solgte i over en million eksemplarer i 1994. Hans prestasjon i serien ga ham også en rolle i Evita, der han spilte mot Antonio Banderas og Madonna. Jimmy Nails fanbase er enorm den dag i dag og Crocodile Shoes lå i hele 18 uker på VG-lista i Norge i 1995.

Fabrikkarbeideren Jed Shepperd lever uten ambisjoner i et grått Newcastle. Når han ikke drikker øl på puben snekrer han sammen countrylåter hjemme på rommet – musikk ingen noensinne kommer til å få høre. Men en dag havner hans demo i hendene på Londons mest notoriske talentspeider, Adrian Lynn, en neddopet legende som bruker sene kveldstimer til å jage den neste store stjernen. Med løfte om rikdom og berømmelse lokkes den naive Jed inn i musikkbransjens glamour, men finner en farlig verden full av svik og falskspill …

Produktfakta

Produksjonsår 1994 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 11 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Alex Kingston, Jimmy Nail, Melanie Hill Bestillingsnummer DVD-2742
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser