Cymbeline (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Når kong Cymbeline, MC-klubben Britons leder, får vite at hans adopterte sønn Posthumus har giftet seg med hans eneste datter, Imogen, bannlyser han den unge mannen. Cymbelines vakre andre hustru forgifter i hemmelighet sin ektemann og legger planer om å la sin sønn Cloten bli viet til Imogen i stedet for Posthumus. I landflyktighet treffer Posthumus den forføreriske Jachimo, som vedder på at han kan forføre Imogen nå som ektemannen hennes er borte. Posthumus går ubetenksomt med på veddemålet. Når Jachimo legger fram falske bevis på at han har ligget med Imogen, blir Posthumus rasende av sjalusi og befaler at hustruen skal henrettes. Men Imogen flykter, beskyttet av Pisanio, en dobbeltagent i kongens og dronningens tjeneste. I desperasjon under flukten kler Imogen seg ut som gutt, og adopteres av særlingen Belarius, som lever et liv utenfor samfunnet med sine to sønner. Samtidig trues Cymbelines metamfetaminimperium når dronningen og Cloten overtaler ham til å trosse de korrupte politifolkene som forlanger sin del av profitten – og det bryter ut krig.

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 33 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Dakota Johnson, Ed Harris, Ethan Hawke, John Leguizamo, Milla Jovovich
Bestillingsnummer 38502 Leverandør Mis. Label

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende