Dalziel & Pascoe - Collection 7 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Politimannen Andy Dalziel er vulgær, politisk ukorrekt og snakker rett fra levra. Han er en politimann fra gamle-skolen og stoler på sitt instinkt, den menneskelige natur og tidligere erfaringer for å løse sakene sine. Hans unge partner Peter Pascoe er kulturert, høflig og utdannet på universitetet. Ikke akkurat de perfekte partnere, men forskjellene gjør at de utfyller hverandre godt.

Inneholder avsnittene:
Over Loven (Above The Law)
Dalziel og Pascoe etterforsker mordet på en dommer, som til tross for at han var gift, viser seg å være homoseksuell. Dommerens kone er politiker, og de frykter at grunnen til at han ble drept, er hennes stilling.

Stillhetens Vegger (Walls Of Silence)
Dalziel og Pascoe jobber med et mistenkelig dødsfall da 16 år gamle Alec Jordan blir funnet død i en innsjø. Obduksjonen viser at han hadde et lavt alkoholinntak i forkant av sin død, men en stor dose med et beroligende middel, kjent som voldtektsdop.

Hjemmets Sannheter (Home Truths)
Mordet på en ung, asiatisk kvinne bringer Dalziel og Pascoe til et nytt, rasistisk miljø. Med narkotika, arbeidsledighet og nedleggelse av det eneste ungdomstilbudet i området, blir dette fort en krevende situasjon for Dalziel å håndtere.

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 54 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Colin Buchanan, Warren Clarke Bestillingsnummer 803481
Serie Dalziel & Pascoe Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende