D'Artagnans Datter (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Året er 1654. Eloise, datter av den store musketer d’Artagnan, bor i et nonnekloster i Sør-Frankrike. En slave rømmer fra den onde Greven av Crassac og søker tilflukt i klosteret. En natt stormer grevens menn klosteret og en av nonnene blir myrdet. Eloise får mistanke om at noen planlegger et attentat mot den unge Louis XIV. Hun flykter til Paris for å få hjelp av sin far, som har trukket seg tilbake. Hun greier å overtale ham, og sammen vil de nå forsøke å overtale de andre tre musketerene Porthos, Aramis og Athos til å hjelpe dem. Og til tross for grått hår og sviktende helse, kan de ikke motstå fristelsen til et siste eventyr.

Sophie Marceau, som spiller d’Artagnans datter, er et av de store navn i fransk film. Mange vil huske henne fra filmene Braveheart, A Midsummer Nights Dream og James Bond-filmen The World Is Not Enough. Philippe Noiret kjenner vi fra storfilmene Cinema Paradiso og Postmannen. Claude Rich, en annen av fransk films Grand Old Men, ble nominert til en César for sin rolle som Greven av Crassac.

Produktfakta

Produksjonsår 1994 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Bernard Tavernier Skuespillere Claude Rich, Philippe Noiret, Sami Frey, Sophie Marceau
Bestillingsnummer DVD-157 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende