Date Night (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Phil (Steve Carell) og Claire Foster (Tina Fey) er et fornuftig og kjærlig ektepar med to barn, bosatt i New Jersey. Ekteparet har en ukentlig "date night" - et forsøk på å gjenskape de tidlige dagers krydder og spenning, men som alltid finner sted på den samme restauranten, med den samme maten og de samme menneskene.

Når et vennepar bestemmer seg for å skille lag frykter Phil og Claire å ende opp på samme måte, og for å livne opp deres tradisjonelle kveld sammen bestemmer Phil seg for å ta med Claire til Manhattans hotteste nye restaurant. Dessverre har de ikke reservert bord, så de ender opp med å lyve seg til et annet pars reservasjon. Phil og Claire blir dermed The Trippelhorns. Det de ikke vet, men ganske kjapt finner ut, er at virkelighetens Trippelhorn-par har en heller broket fortid og blir jaktet på av korrupt politi.

Actionkomedien er regissert av Shawn Levy (Natt På Museet-filmene, Den Rosa Panteren) og har, i tillegg til Carell og Fey, blant andre Mark Wahlberg, Mila Kunis og James Franko på rollelista.

Bonusmateriale

  • Gag Reel

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Actionkomedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 28 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Shawn Levy
Skuespillere James Franco, Mark Wahlberg, Mila Kunis, Steve Carell, Tina Fey Bestillingsnummer 4177911000
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende