De 10 Bud (2006) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et jødisk spebarn unnslipper døden og blir oppfostret i et kongelig hus for siden å bli prins. Da Moses oppdager sine røtter, begir han seg ut på en personlig reise for å oppfylle sin skjebne som jødenes leder og frigjører.

Alle i kongeriket går farefulle tider i møte. Fare fra et barn - et barn som vil bli prins av Egypt. Spåmannens dystre spådom får Farao til å beordre nedslaktningen av alle nyfødte guttebarn. Men ett barn, født av den jødiske slaven Amram (Louis Hilyer, Sky Captain and the World of Tomorrow) og hans kone Jokebed (Emmy-nominerte Lisa Jacobs, The Attic) blir reddet og tatt hånd om av andre.

Årene går, og Moses, som er lykkelig uvitende om sin virkelige familie, vokser opp i et kongelig egyptisk hus for siden å bli prins. Da han oppdager sine røtter, og samtidig får et fl ammende bud fra Gud, overtaler han sin stebror Menerith (Emmy-nominerte Naveen Andrews, Lost), en høytstående offi ser i Ramses’ hær, til å slutte seg til ham i kampen for å oppfylle Moses’ skjebne som jødenes leder og frigjører.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 49 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Robert Dornhelm Skuespillere Dougray Scott, Mia Maestro, Naveen Andrews
Bestillingsnummer 27805-1 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser