De Dødes Tjern (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Seks mennesker er på vei til Østerdalen på hytteferie. Det er den litt pysete kriminalforfatteren Bernard Borge, hans modige kone Sonja, den noe angstfylte og drømmende Liljan Werner og hennes forlovede, den realistiske kriminologen Harald Gran. Videre har vi psykoanalytikeren og hypnotisøren Kai Bugge og til slutt skribenten og okkultisten Gabriel Mørk. Hytta de skal til eies av Liljans bror Bjørn. Sammen med veiviser Lensmann Bråten kommer de seks til en tom hytte. Bjørn, hunden hans og hagla er borte. Ved hytta ligger Blåtjern som det knytter seg et gammelt sagn til. En mann drepte sin søster der og hennes elsker druknet seg i tjernet etterpå.

I dagene som kommer merker flere av de seks suget mot tjernet. Bjørn er og blir borte, og da dagboken hans blir funnet, tyder alt på at han er blitt offer for gjenferdet. Selskapet har svært forskjellige teorier om Bjørns forsvinning. Da en av de seks blir funnet druknet nærmer vi oss løsningen på gåten - eller finnes det i det hele tatt en naturlig forklaring?

Produktfakta

Produksjonsår 1958 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 14 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Regissør Kåre Bergstrøm
Skuespillere André Bjerke, Erling Lindahl, Henki Kolstad, Henny Moan, Inger Teien, Per Lillo-Stenberg Bestillingsnummer 1356231
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i