De Mistenkte (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Smart filmet og umåtelig fascinerende. De mistenkte ble raskt en av de mest særegne, intrikate, mørkeste og uimotståelige filmene som noen gang er laget.

Fem vaneforbrytere, Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Benicio Del Toro, Kevin Pollak og Stephen Baldwin er fanget i filmens labyrintaktige plot som styres av en iskaldt beregnende, mystisk og nesten legendarisk kriminell mesterhjerne ved navn Keyser Soze. Motstrebende går de fem mennene med på å gjøre et ran for Soze. Planen er tilsynelatende vanntett, og alt tyder på at det er et vanlig rutineoppdrag. Men er det virkelig så enkelt?

Regissør Bryan Singer har skapt en vellykket thriller i film noir-sjangeren hvor spenningen bare stiger og stiger, samtidig som den inneholder en perfekt blanding av humor, dramatikk og brutalitet. Filmen ble belønnet med to Oscar-priser som gikk til Kevin Spacey (beste mannlige bi-rolle) og manusforfatter Christopher McQuarrie (beste originalmanus) for deres bidrag til denne forbløffende, mangesidige og uforglemmelige thrilleren.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Bryan Singer Skuespillere Benicio Del Toro, Chazz Palminteri, Gabriel Byrne, Kevin Pollak, Kevin Spacey, Pete Postlethwaite, Stephen Baldwin, Suzy Amis
Bestillingsnummer NO1099156

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i