Dead Man's Walk - Del 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Året er 1842. I et land som lider av kulturelle gnisninger mellom tre ulike folkeslag som alle gjør krav på samme land, ligger republikken Texas i sin vogge. Med håp for republikkens fremtid har de to unge herrene Augustus og Woodrow akkurat sluttet seg til Texas Rangers, et korps som skal holde lov og orden i den kokende staten. Deres første oppgave blir å jage en gruppe Comanche-indianere som herjer vilt under ledelse av den fryktede krigeren Buffalo Hump. Sammen med to villmarksmenn, en gledespike og en indianerspeider gjennomlever de snøstormer, grizzlyangrep, krigsslag og dødsfall. All den galskap som skulle skape legenden om Det Ville Vesten.

Dead Man’s Walk er forhistorien til Lonesome Dove, som ofte regnes blant de beste miniseriene og westernskildringene som noen gang er laget. På den stjerne-spekkede rollelisten ser vi navn som David Arquette, Jonny Lee Miller, Harry Dean Stanton, Jennifer Garner (Alias, Elektra), samt Oscarbelønnede F. Murray Abraham (Amadeus) og Oscarnominerte Edward James Olmos (Stand and Deliver).

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Farsi, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere David Arquette, Edward James Olmos, F. Murray Abraham, Harry Dean Stanton, Jennifer Garner Bestillingsnummer DVD-375
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser