Dead Of Night (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Walter Craig blir utkalt til et britisk gods. Eieren er fremmed for ham, men likevel er det noe kjent med ansiktet hans. Og med de andre gjestene. Gradvis gjenkjenner han dem som de menneskene som stadig går igjen i en drøm han har. En drøm som alltid ender med ubeskrivelige grusomheter. Hun blir fortalt andre menneskers overnaturlige opplevelser og dreper til slutt psykiateren som prøver å hjelpe ham ved å skaffe til veie vitenskapelige forklaringer.

Dead of Night er ansett for å være tidenes beste skrekkantologifilm, med fem historier i samme film, fra fire forfattere (inkludert H.G. Welles med The Golfing story), tilrettelagt av flere velkjente regissører, så som Charles Crichton (Lavender Hill Mob, A Fish Called Wanda) og Robert Hamer (Kind Hearts and Coronets).

Produktfakta

Produksjonsår 1945 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Diverse Skuespillere Basil Radford, Frederic Valk, Googie Withers, Mervyn Johns, Michael Redgrave, Naunton Wayne, Roland Culver, Sally Ann Howes
Bestillingsnummer NDVDSF4185 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende