Definitely, Maybe (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Det er aldri for sent å se seg tilbake... og kanskje finne en lykkelig slutt. Ryan Renolds spiller hovedrollen som Will Hayes - en pappa i 30-årene fra Manhatten, som befinner seg midt oppi en skilsmisse, når hans 10-årige datter, Maya (Abigail Breslin), begynner å spørre om livet hans før ekteskapet.

Will forteller om sine romantiske forhold, fra nabojenta Emily (Elizabeth Banks), til hans bestevenninne og fortrolige April (Isla Fisher) og den frisinnede Summer (Rachel Weisz)... tre kjærlighetshistorier... tre knuste hjerter. Maya setter sammen bitene i farens romantiske puslespill og begynner å forstå at kjærlighet ikke alltid er så enkelt - samtidig som Will oppdager at det aldri er for sent til å få en ny sjanse.

Bonusmateriale

  • “Making Of” A Love Story: Se hvordan filmen er blitt laget, fra manus til lerret, med intervjuer med skuespillere og stab
  • Ta en næremer titt på produksjonsdesignen å se hvordan moter og trender forandrer seg i de årene som går i “The Changing Times Of Definitely, Maybe”
  • Slettede Scener
  • Se hvordan filmen blir til med kommentarspor av regissør Adam Brooks og skuespiller Ryan Reynolds.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Adam Brooks Skuespillere Abigail Breslin, Elizabeth Banks, Isla Fisher, Kevin Kline, Rachel Weisz, Ryan Reynolds
Bestillingsnummer 8255087 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i