deLillos - Hjernen Er Alene i Operaen (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I 2009, 25 år etter bandets første konsertopptreden, var det 20 år siden deLillos ga ut det legendariske dobbeltalbumet Hjernen er alene. Jubileet ble behørig feiret med en storstilt konsert i Operaen, hvor bandet slettes ikke var alene - salen var tvert imot spekket med overlykkelige fans, og på scenen dukket det opp flere gjester.

Med Hjernen Er Alene I Operaen får de heldige som var til stede, og alle vi andre, oppleve den fantastiske konserten i sin helhet. Her er samtlige låter fra originalalbumet, framført av et band som til tider består av hele 20 medlemmer. De tre Lars-ene Lillo Stenberg, Beckstrøm og Lundvall hadde nemlig med seg et formidabelt knippe bonusartister til storstua i Bjørvika: Her er trommeslagerne Øystein Paasche og Rune Lindstrøm, som begge var med på originalalbumet, i et for anledningen utvidet deLillos som også inkluderer Ingrid Olava, Frode Haltli og diverse blåsere og strykere.

Med låter som tittelsporet, "Vår, "Balladen om Kåre og Nelly", "Den feite mannen", "Soppesmørbrød og hovedstadens uoffisielle bysang, "Sveve Over Byen", står Hjernen Er Alene som en påle i norsk musikkhistorie. Her får vi i tillegg med "Utkaster" (som er med på deluxe-utgaven fra 2009), samt "Suser av gårde" som sistespor. Hjernen Er Alene er en ubestridt rockeklassiker, som her får live-behandlingen den fortjener.

Konserten, som her er tilgjengelig som både Blu-ray og DVD, kommer i tillegg med feiende flott bonusmateriale. I forbindelse med konserten ble det blant annet laget en grundig dokumentarfilm, med arkivmateriale og ferske intervjuer, som tar for seg historiene bak både albumet og jubileumskonserten.

Bonusmateriale

  • Dokumentarfilmen – Hjernen er alene i operaen
  • Veien til operaen
  • Historien bak alle låtene
  • Musikkjournalistene om Hjernen er alene
  • Ekstranummer – Suser avgårde alle mann
  • Originale musikkvideoer fra plata

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 3 Spilletid 3 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS HD (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere deLillos
Bestillingsnummer 460176 Leverandør SF Norge

Anmeldelser