Den Fantastiske Mikkel Rev (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Etter morsomme voksenfilmer som Rushmore, The Royal Tenenbaums og Livet Under Vann Med Steve Zissou har regissør Wes Anderson laget sin første animasjonsfilm. Her benyttes håndlaget stop-motion-teknikk for å fortelle historien kjent fra Roald Dahls barnebok, og Anderson treffer denne gang flere generasjoner med sin underfundige humor. Den Fantastiske Mikkel Rev er rett og slett herlig morsom, visuelt lekker og helt unik.

Herr og Fru Rev lever et idyllisk liv med sønnen Ask og den unge nevøen Krisoffersen. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på nabogårdene. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området. Fanget under jorden, uten nok mat, må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne Boggis, Bounce og Bean. Sammen har disse tre satt seg som mål å få tak i Herr Rev, koste hva det koste vil, og den fantastiske Herr Rev blir nødt til å bruke alle sine lure revetriks for å redde både familie og venner.

Filmen kommer her med både engelsk og norsk tale. I originalversjonen gir folk som George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Willem Dafoe, Cate Blanchett og Owen Wilson stemmer til figurene, mens vi i den norske versjonen hører blant andre Mads Ousdal, Birgitte Victoria Svendsen, Aksel Hennie, Per Christian Ellefsen, Jan Gunnar Røise og Nils Ole Oftebro.

Bonusmateriale
  • The Look of Fantastic Mr. Fox
  • The Cast
  • A Beginner's Guide to Whack-Bat
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 23 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Wes Anderson Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer FPHE90139396 Serie Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i