Den Fordømte Nordlendingen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Humorforestillingen Den Fordømte Nordlendingen hadde premiere i mars 1996, og i løpet av kort tid løste over 100.000 nordmenn billett til showene. Etter lang tid ute av produksjon, og etter press fra fansen (bl.a. gjennom en støttegruppe på Facebook med over 5000 medlemmer), er forestillingen endelig tilgjengelig på DVD igjen - nå spekket med ekstramateriale.

Foruten Den Fordømte Nordlendingen får vi også videoopptak fra båtforliset under turneen i 1996, selvfølgelig spøkefullt kalt Den Forliste Nordlendingen. Det er også funnet plass til utdrag fra jubileumsforestillingen for Arthur Arntzens 75-årsdag i Tromsø i 2012, med hyllester og bidrag fra blant andre han Lars, Figenschow, Sørbøe og Kristensen, Mossa, Halvdan Sivertsen og Tore Skoglund. I tillegg ligger det fem kort av Dagfinn Bakkes illustrasjoner fra originalforestillingen inni hvert DVD-omslag.

Bonusmateriale

  • Den Forliste Nordlendingen (7:18)
  • Arthur 75 år (49:17)
  • 5 kort av Dagfinn Bakkes illustrasjoner fra forestillingen

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 1 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Regissør Lennart Lidstrøm Skuespillere Arthur Arntzen
Bestillingsnummer 167489 Leverandør Pomor Film AS

Anmeldelser