Den Frie Vilje (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Theo blir, etter å ha voldtatt flere kvinner, endelig tatt. Etter 10 års psykiatrisk sikring, slippes han ut. Theo begynner å arbeide på et trykkeri, går jevnlig i terapi og bor i en gruppe under oppsyn av myndighetene. Til tross for en overveldende ensomhet, og tiltagende depresjoner, klarer han å unngå å falle tilbake til gamle synder. En dag kommer et lysglimt inn i livet hans, da han blir kjent med sjefens datter, Netti. Netti mistror menn på samme måte som Theo mistror kvinner. De forelsker seg, men hvor lenge kan Theo holde sin hemmelighet skjult?

Jürgen Vogel fikk Sølvbjørnen i Berlin for sin innsats, ikke kun for beste mannlige hovedrolle, men for sitt totale kunstneriske bidrag. Han var med på å skrive manus og han er en av filmens fire produsenter. Matthias Glasner, som regisserte filmen, ble nominert til Gullbjørnen. Filmen har også fått maxi-Yatzy i terningkast i norske aviser.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 23 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Matthias Glasner Skuespillere Andre Hennicke, Jürgen Vogel, Manfred Zapatka, Sabine Timoteo
Bestillingsnummer Q-809 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i