Den Hvite Planeten (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Nordpolen er en egen verden. En verden der kulden regjerer og is og vind har formet landskapet. En verden av frosne hav, utstrakte tundraer, snødekte fjell og isbreer – naturen er like fantastisk og vakker som den er barsk. I disse omgivelsene er det et unikt dyreliv, arter som har tilpasset seg vilkår man ikke skulle tro det gikk an å overleve. Vi kommer helt tett innpå disse skapningene og får se både deres utrolige overlevelsesferdigheter og hvor sårbart dyrelivet er.

En isbjørnmor føder to unger og tre måneder senere tar ungene sine første spede skritt i den hvite naturen. Den legendariske narhvalen boltrer seg i det kalde vannet og en liten villrein er del av en enorm flokk som vandrer over tundraen. Fra vinteren begynner og til solen triumferende kommer tilbake følger Den hvite planeten disse og mange flere fascinerende dyrearter i denne skjøre og truede verdenen.

Bonusmateriale

  • Bak kamera dokumentar
  • Intervju

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk), DTS (Fransk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Thierry Ragobert / Thierry Piantanida Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer NDVDS86711 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i