Den Siste Gudfaren (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Suksessen Corleone ga oss historien om Cosa Nostras grusomme sjef Totó "Udyret" Riina. Dette er oppfølgerserien og den sanne historien om Riinas etterfølger Bernardo "Traktoren" Provenzano" som var på flukt fra italiensk politi i over 40 år.

Etter arrestasjonen av Totó Riina tar den fryktløse Bernardo Provenzano makten over den sicilianske mafiaen Cosa Nostra. Når han overtar er mafiaen svekket, men hans plan er å gjenoppbygge Cosa Nostra til tidligere høyder. Han stopper alle oppsiktsvekkende mord og angrep på ulike institusjoner, og fokuserer heller på å bygge opp de økonomiske og kriminelle forholdene som i nær fremtid vil bidra til at mafiaen gjenvinner makten.

Ingen kjenner Cosa Nostras nye sjef, ingen vet hvordan han ser ut. Det eneste bildet av ham er mer enn femti år gammelt. "Traktoren" Provenzano er et spøkelse, og for i det hele tatt å finne ham, bestemmer politiet seg for å opprette en spesialstyrke som kun har ett oppdrag: å finne skjulestedet til den fryktede mafialederen.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 4 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Marco Risi Skuespillere Daniele Pecci, Marco Leonardi, Micaela Ramazzotti, Michele Placido
Bestillingsnummer 802906 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende