Inngår i kampanje
  • Filmdealen - 10 for 650,-
  • Filmdealen - 5 for 350,-
  • Filmdealen 3 for 250,-

Den Store Lebowski (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den store Lebowski er en fantastisk kultkomedie regissert av brødrene Joel og Ethan Coen (True Grit, Fargo, No Country For Old Men).

"The Dude" (Jeff Bridges) fant aldri opp kruttet. Han lar humla suse i en forsoffen strandleilighet i Los Angeles, fyller hverdagen med bowling og lytter til hvalsang mens han røyker seg tilbake til 60-åra. Men det rosenrøde surferlivet tar en brå slutt når to bøller står på døra. De innleder samtalen med å stappe hodet til The Dude i do, og avrunder den med å tisse på teppet hans. Deretter demrer det for dem at de har angrepet feil mann. The Dude har nemlig samme fødenavn som millionæren Jeffrey Lebowski, den egentlige skyteskiven i en historie som vår mann snart blir del av. For The Dude synes at den rike navnebroren bør erstatte det tilsølte teppet.

Sånn går det til at The Dude møter Den store Lebowski. Rikmannens pertentlige høyre hånd lover en løsning på teppeproblemet, men til gjengjeld må The Dude løse en kidnappingssak - for Den store Lebowskis lettlivede kone er angivelig bortført. Bestekamerat og bowlingpartner Walter (John Goodman) blander seg inn, og snart har de to viklet seg inn i et nett av kidnapping, sex, dop, tyveri, porno, utpressing, vold og store penger. Dette ville vært ille for hvem som helst. For The Dude og Walter kan resultatet bare bli katastrofalt.

Bonusmateriale

  • Introduction By Mortimer Young
  • Making of
  • Jeff Bridges Photography

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 52GSD8248962