Den Unge Fleksnes - Julekalender (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Møt Fleksnes som forvirret, pubertal 13-åring i julekalenderen fra TVNorge. Når en ny jente begynner i klassen, og Modern må reise bort, snus Marves verden fullstendig på hodet.

Marve er en temmelig forvirret 13-åring - egenrådig som få og med et selvbilde som står i sterk kontrast til hvordan omverdenen ser ham. Uten respekt for autoriteter og med motgang som drivstoff er Marve på full fart inn i puberteten. Sammen med bestevennen Nils Johan er det duket for en forrykende reise gjennom førjulstiden. Og denne julen skjer det masse. Han møter Veronica. Han blir barnestjerne og finner opp rappen. Modern havner på hvilehjem. Dette er jula Marve misforstår alt og tror at han er en pikenes Jens. Med andre ord: Det er jul med Marve Fleksnes.

Julekalenderen Den Unge Fleksnes har stortalentet Reidar Fredrik Frydenlund i hovedrollen, omgitt av blant annet kjente fjes som Atle Antonsen, Jon Øigarden og Ulrikke Døvigen.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Jul, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 803673 Serie Julekalendere På TV, SF Kids
Bonusmateriale
  • Bakomfilm

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i