Den Utvalgte (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Johan (Andreas Wilson) går siste semester på Politihøyskolen og har rykte på seg for å være en usedvanlig dyktig politiaspirant. Når en serie mord blir begått, arrangert som ulykker og signert med et mystisk tegn, leder sporene til økonomilinjen ved Uppsala Universitet. For å få nye innfalsvinkler på rapsetterforskningen som står i stampe, rekrutterer den rutinerte etterforskeren Erik Swahn (Björn Granath) Johan for å infiltrere studentkretsen rundt et av drapsofrene. Snart forstår Johan at den iskalde seriemorderen befinner seg i hans nærhet…

Martin Söder og Eric Donell har med Den Utvalgte skapt en nervepirrende politithriller med uventede vendinger. Andreas Wilson (Ondskapen) spiller hovedrollen som den begavede politiaspiranten. I øvrige roller finner vi en hel rekke velkjente navn: bl.a. Björn Granath (Ondskapen), Julia Dufvenius (Saraband), Vanna Rosenberg (Kvarteret Skatan) og Leif Andrée (Kim Novak badet aldri i Genesaretsjøen).

Bonusmateriale

  • Bortklipte scener
  • Skuespillergalleri
  • Fotogalleri
  • Kortfilm

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Martin Söder Skuespillere Andreas Wilson, Björn Granath, Julia Dufvenius
Bestillingsnummer BNA3006656 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende