Den Ville Familien Thornberry (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Gjør deg klar for Nickelodeons Den Ville Familien Thornberry i sin første spillefilm!

Den ville familien Thornberry drar ut på et actionfylt eventyr dypt inne i hjertet av Afrika. Med en velutstyrt firehjulstrekker og en datter med hemmelig evne (hun kan snakke med dyr) er de forberedt på alt... eller er de det? I jungelen lurer det grådige snikskyttere og nå er det opp til Eliza å ødlegge snikskytternes onde plan. For å klare det trenger hun mot, styrke og sine spesielle evner. Kan én liten jente redde jungelens majesetiske dyr? Bli med Den ville familien Thornberry på denne spennende reisen og finn det ut selv!

Med stemmene til stjerner som Benedikte Kruse, Håvard Bakke, Elsa Lystad og Helge Winther-Larsen. Se dette koslige familieeventyret og finn ut hva det er som gjør familien Thornberry så "ville"!

Bonusmateriale

  • Musikkvideo: "Father and Daughter" - Paul Simon
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør Jeff McGrath / Cathy Malkasian Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 1094946 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende