Derrick - Sesong 1985 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Serien om Derrick er en av de krimseriene med størst suksess noensinne: 281 episoder på 25 år fra 1974 til 1998, ble vist i over 100 land. Hele Norge satt klistret til skjermen hver fredagskveld for å se Detektimen på NRK.

Stefan Derrick, Oberinspektoren fra München-politiet, med den dype stemmen og de markante posene under øynene, uklanderlig velkledd og velgredd, hard mot de harde og myk mot de miserable, var selve den ideale politimann. ”Kriminalpolizei!” – og Derrick vandret inn som en Vårherre på jordisk visitt og gjennomskuet alle med sitt tunge blikk. Han så alt og skjønte alt, fattigdommen, kulden og det forgrodde begjæret bak velstandens fornemme og sminkede fasader. Horst Tappert fylte Derricks trenchcoat fra innerst til ytterst, og ingen detektiv har hatt en mer effektiv og diskret assistent enn Harry Klein, spilt av Fritz Wepper.

Produktfakta

Produksjonsår 1985 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 13 timer 11 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Fritz Wepper, Horst Tappert Bestillingsnummer 1868431
Serie Derrick Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser