Det Morsomste Fra Trond-Viggo (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Da jeg i 1974 begynte å studere medisin fikk jeg samtidig jobb som hallomann i fjernsynet. Tanken var å spe på studielånet. Jeg hadde absolutt ingen tanker om å jobbe med TV på alvor. Jeg skulle bli lege. Men allerede året etter ble jeg bedt om å lage Barne-TV, og snøballen var begynt å bevege på seg. Jeg hadde på den tiden allerede kjent Harald Heide Steen jr. og Jon Skolmen noen år, og i 1978 debuterte jeg på humorfronten som “straight guy” for dem i noen sketsjer. Siden da er det blitt mye tull - veldig mye.

Når jeg nå ser tilbake på alt det jeg har fått lov til å leke med i NRKs store sandkasse, har jeg mye å takke for. Riktignok har det vært mye slit og mange dyrkjøpte erfaringer, men først og fremst har det vært gøy. Gøy å le, gøy å få andre til å le og gøy å jobbe med så mange talentfulle mennesker både foran og bak kamera. Når nå noe av materialet er plukket ut til denne DVDen, håper jeg for det første at dere får noen morsomme gjensyn, men at dere også får noen aha-opplevelser om at humor forandrer seg med tiden. Tusen takk til NRK og dere seere for inspirasjon gjennom 32 år.

Glade hilsner Trond-Viggo

Bonusmateriale

  • Intervju

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Trond-Viggo Torgersen Bestillingsnummer BNA3024956
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser