Det Var En Gang Sex, Øgler Og Hulemenn (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Jungelbiffen
En sinnsyk parodi som ble rated X i USA, totalforbudt i New Zealand og saksøkt for et millionbeløp av Tarzan-skaperen Edgar Rice Burroughs etterkommere. John Belushi, Bill Murray og Johnny Weismuller Jr. (jepp, Tarzan-skuespillerens sønn!) legger stemmer på eventyret hvor vår helt slåss mot en hær av hoppende og spyttende kjempe-pikker.

Det Var En Gang En Hulemann
Charles Darwin – en drukkenbolt og løgner! Dette er den sanne historien om evolusjonen og verdens første homo sapiens – som tross navnet var streit! Urtidsblockbuster med stemmer av blant annet Bill Murray og Christopher Guest (Nigel i Spinal Tap), som ble invitert med i konkurrensen om Gullpalmen i Cannes. Og jo – det er helt sant!

Det Store Smellet
Etter tredje verdenskrig består verden kun av to kontinenter – et befolket av menn og et av kvinner. De er like sinnsyke og krigerske alle sammen. Den eneste som kan redde universet er ex-superhelten Fred Hero. Men kun hvis han kan få fri fra jobben som søppelmann sammen med Darth Vader! Pichas mest ambisiøse film tok tre år å lage, og den er blitt like vanvittig som hans andre filmer!
Produktfakta
Produksjonsår 1975 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Picha Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer AWE010NBOX

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også