Inngår i kampanje

A Touch Of Frost - Box 1 (DVD)

99,50 9950 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære TV-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost - en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer, nesten som en magnet.

Omsorg og vern
Beroende på en misforståelse graver Frost opp et 30 år gammelt lik som er lenket til et tomt, men låst kassaskrin, når han leter etter et forsvunnet barn. Samtidig skal han også pleie sin dødssyke kone.

Ikke av godhet
Dentonpolitiet sliter med trusler, dødsfall, mordbrann og personalmangel. Men Frost har hendene fulle med å etterforske en sak der en kvinne har mottatt truende telefoner i forbindelse med mordet på en tenåringsjente.

Slutninger
Frost har fått en ny partner og sammen etterforsker de ranet på et eksklusivt casino hvis innehaver er en særdeles frekk og freidig kvinne. I tillegg finner det sted en påkjørsel som involverer en pensjonist så vel som sønnen til en politiker.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere David Jason
Bestillingsnummer 1200721 Serie Detektiv Frost
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i