A Touch Of Frost - Box 11 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære tv-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost – en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer som en magnet.

Et annet liv (Another Life)
Frost og Lawson gjenforenes og har nå to lik de må etterforske. Et av de - en mann som blir funnet flytende i elven, med penger og en liste med tall i lommene. Det andre fører dem inn i den konkurrerende danseverden, med en danserinne, hvis leting etter den mest perfekte dansepartneren går skremmende langt.

Danse i mørket (Dancing in the Dark)
Frosts forsøk på å trene mer og date Julie, en av trenerne på treningssenteret, blir forstyrret av to mistenkelige mord. En mann blir funnet død uten noen form for ID og en eskortepike blir funnet død i et hotellrom, booket av den gifte businessmannen Stephan Richman som senere blir funnet død i sin egen bil.

Nær døden-opplevelse (Near Death Experience)
En prest blir funnet dekket av blodet til en drept kvinne, og detektiv ”Razor” Sharpe assisterer Frost etter å ha etterforsket et lignende mord i sitt eget distrikt. Den døde jentas familie skylder på hennes eks-kjæreste, men Frost tror presten er mer involvert enn det han uttrykker.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere David Jason Bestillingsnummer 1200723
Serie Detektiv Frost Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i