Inngår i kampanje

A Touch Of Frost - Box 6 (DVD)

99,50 9950 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære tv-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost – en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer som en magnet.

På dypt vann
Frost er fast bestemt på å få to mistenkte til å tilstå etter et fryktelig knivangrep, men en forsvarsadvokat setter ham på plass og vil ha beviser til tross for hva Frost sine instinkter måtte fortelle ham. Men kan Frost stole på sine mistanker?

Reklame for mord
Når en barnekropp blir funnet i en døråpning, blir det starten på en stor kidnappingssak. Frost vet at han handler med en kynisk og kald morder, som er kapabel til å kappe av lillefingeren til et barn, så Frost må gjøre alt han kan for å sikre bevis.

Hjemmebesøk
En gammel kjenning passer profilen for en rekke ubehagelige overgrep mot barn i Denton, og for en gangs skyld slipper Frost følelsene løs. Dette resulterer i et mareritt der Frost må gjøre alt han kan for å renvaske seg selv og redde sin karriere.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere David Jason
Bestillingsnummer 1200730 Serie Detektiv Frost
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i